48ers - Episode 1
2017. március 05. írta: Bécsi Örs

48ers - Episode 1

Első rész! Remélem, nem fog annyira fájni mint a legtöbb első... :D

Kedves Olvasóm!

A következőkben, megpróbálok, minden héten egy ehhez hasonlatos cikket prezentálni feléd! Amit ígérhetek, ha jön a cikk, stílusában nem fog ettől eltérni! Formálódni fogunk és ha szeretnél véleményeddel segíteni ebben, írj nekem a lanbasea76@gmail.com e-mail címre.

Jó szórakozást! ;)

 

Heti Balfaszok:

Kezdjük Chandler Parsons (Memphis Grizzlies) statisztikáival, aki a héten:

  • 20 perc alatt 0 pontot (Denver Nuggets ellen)
  • 23 perc alatt 4 pontot (Phoenix Suns ellen)
  • 24 perc alatt 7 pontot (Dallas Mavericks ellen)
  • és 20 perc alatt 2 pontot (Houston Rockets ellen) ért el.

Teljesítményei után sikerült lenyilatkoznia, hogy meg fogja érni a 4 éves 94 millió dolláros szerződése a csapatnak… Parsons-nak ha igaza lesz, nálam megkaphatja az Oraculum becenevet.

Stephen Curry a Golden State Warriors híveinek játszadozott az idegeivel 0-11-es hármas mutatójával a Philadelphia 76ers ellen, ami negatív NBA rekord beállításnak számít. És ha egy üzlet beindul: Rá két meccsre csatlakozott hozzá világi hármas-király spanclija Klay (kecske) Thompson és termeltek be jó 3-22-t a triplavonal mögül.

A kategória rekeszizom rombolójának előadói John Wall és Marcin Gortat (Washington Wizards):

Heti Nagymenők:

Russell Westbrook!

Köszönjük, nincs itt semmi látnivaló, a viszontlátásra! Miután összeszedte magát a kedves olvasó a marha nagy poéntól nézzük a könyörtelen számokat: Négy meccs alatt 177 pont, barátok közt is arcletépős mutatók, majd zsinórban két tripla-dupla: (41-11-11) (43-10-11)… Kibaszás lenne nem Neki adni az MVP díjat, hatékonyság ide vagy oda, a tripla-dupla az tripla-dupla.

Jokic is elért zsinórban két tripla-duplát (19-16-10) (13-14-10), egészen kivételes játékos lehet a szerb óriásból.

Chris Paul 17 asszisztot osztott ki a Charlotte Hornets ellen 0 eladott labdával, pedig nem lehet mondani, hogy a Jordan csapata idén indiszponált lenne.

A BROOKLYN YOLO NETS 16 meccses szopórollerről szállt le. Nem értem miért nem érezték jól rajta magukat a srácok, de ne sírjanak a hívek, gyorsan visszataláltak a helyes útra és szívtak zsinórban kettőt.

A hét jelenete Nálam egyértelműen Taj Gibson Buzzer-je az új csapatában:

YOLO - SWAG - Cukiságok:

Shaquille O’Neal édesanyja leállította kisfiát, hogy ne szekálja tovább a kolosszális dolgokra képes JaVale McGee-t. Az ex-center Shaqtin’ a Fool (http://www.nba.com/fool) című műsorában hétről-hétre kiválasztja a legszerencsétlenebb NBA-jeleneteket, és ennek volt állandó vendége a Golden State Warriors centere. Az eset után McGee anyucija számon kérte az ESPN-t, hogy Shaq-nek el kéne veszítenie az állását…

Ha már hülye szülők: Karl Anthony Towns édes kisfia csapatát a Minnesota Timberwolves-t akarja beperelni, mert a kabalafigura nekiesett egy széknek, ami rácsúszott a papa lábára és ettől lesérült az öreg.

Ty Lawson a Sacramento Kings-nél azt se tudja milyen játékot hívjon meccs közben, amit mindenki ismer. Tudva mekkora agy-halottakat képes magába szipolyozni a Kings, szerintem előbb célszerű lenne névkártyákat kitűzni a mezükre.

Jrue Holiday a New Orleans környékén élő tornádó károsultjainak adományt ajánlott föl. A San Antonio Spurs elleni meccsen minden pontja és asszisztja után 1000 dollár tette ki a végösszeget, végül 26 ponttal és 5 assziszttal zárt az irányító, így közel 900 000 Ft-nak megfelelő Forintot utal át a megfelelő Szervezeteknek.

Charles Barkley szerint a Golden State Warriors-nek Durant nélkül 0% esélye van a végső győzelemre. A jó öreg Sir inkább kérne karriertanácsokat tőlem és kezdene bele a blogolásba, minthogy megalázza magát nyilvánosan a legfelsőbb szinteken. :D

Adam Silver az NBA Big Boss-a és Chris Paul a Los Angeles Lakers a Los Angeles Clippers irányítója beszélgettek az All-Star hétvégén, hogy milyen változtatásokat kéne eszközölni a meccsel kapcsolatosan. Az irány kurvára nem okés, mert például az az egyik ötletük, hogy az uccsó 3 percben a félpályáról 10-et érjen egy kosár. -_-

A Főni és a Liga, komolyan fontolgatja, hogy csapatot szervezzen Mexikóba. A névválasztási opcióm: Los Casa Bonitas!

Jusuf Nurkic foga beletörött a Utah Jazz elleni meccsbe, az alkalmi fogásza a szintén új csapatban játszó PJ Tucker volt. A Portland Trail Blazers bosnyák centerének egyébként később visszarakta a fogásza a hiányzó csontokat, miután okosan kipasszolta a kispadra őket:

Folló fejűek:

DeMarcus Cousins ugyanott folytatja ahol abbahagyta a Kingsnél és az Oklahoma City Thunder elleni meccsen, begyűjtötte 18. technikaiját, mely automatikus eltiltást eredményezett Neki. Ebből a lehető legjobban jött ki a New Orleans Pelicans, mert „a Liga legjobb centere” (politikusok szoktak ekkorát hazudni) nélkül végre nyertek.

Markieff Morris a Utah Jazz ellen nem tudta magát túltenni, hogy nem megy a játék és mérgében kidobta a labdát a nézők közé. Ezzel nem csak a meccsre off-olta magát, hanem 25 000 dollárt is le kellett perkálnia.

Devin Booker nem számíthatott könnyű meccsre a Memphis Grizzlies (kurva nehéz kimondani…) ellen, mert az előző két meccsükön keménykedett a memphis-iekkel. Meg is lett a böjtje a történteknek, Vince Carter vett revansot rajta (amivel el is vette a kedvét Booker-nek a meccstől, 35 perc alatt dobott 9 pontot...), és a földre csapta a fiatal Suns-ost. A jutalma kiállítás lett az első negyedben, 2 percet rakott fel a statisztikai lapra a zsákolólegenda.

Február legjei - edzők:

  • Nyugaton: Greg Popovich San Antonio Spurs (8-2 ebből 6-2 idegenben)
  • Keleten: Erik Spoelstra Miami Heat (8-3, 5-2 idegenben)

Popovich bedobhatja a 12ezredik számára semmit nem jelentő díjak közé, azonban Spoelstra-ra kevesen fogadtak volna a szezon elején, hogy akár csak a közelében is lesz a Hónap edzői díjnak. Sokan az Év edzőjeként tekintenek a még mindig szemtelenül fiatal 46 éves és kétszeres bajnok edzőre. Amennyire kreatív tud lenni a Liga, nem fogja megkapni a címet és megint valami kirakat edzőnek passzolják le (megbocsátható opció: Brad Stevens – Boston Celtics).

Február legjei - játékosok:

  • Nyugat: Russell Westbrook – Oklahoma City Thunder (nem ecsetelem tovább, hogy miért…)
  • Kelet: LeBron James – Cleveland Cavaliers (Popovich-hoz hasonlóan pont leszarja, csak az ékszer számít neki)

giphy.gif_150x189

Február legjei - újoncok:

  • Nyugaton: Yogi (Jeremy Lin) Ferrell – Dallas Mavericks (azóta, hogy kezdő, mondjuk lófaszt nem tesz le az asztalra, de tudjuk be fiatal habitusának)
  • Keleten: Dario Saric – Philadelphia 76ers (No Embiid, még mindig van egy Saric. Akkora hatása még nincs a 76ers játékára, mint kollégájának)

Mankósok:

  • Kevin Durant lenyilatkozta, hogy meg sem fordult a fejében a fővárosba igazolni, azt az időszakot az életében (ott született) már rég lezárta. A próféta szólott a mesterből, és annak rendje és módja szerint le is sérült Mr. Lojalty és kidőlt pár hétre a második percben.
  • Embiid térde újra elkezdett fájni, egész idényre kidőlt az NBA trollja.

  • Szintén a Philadelphia 76ers játékosa, az idei 1/1-es Ben Simmons-nak egy kis csontvelőt ültettek a lábába, hogy így gyorsítsák a gyógyulási fázisát.
  • A Toronto Raptors irányítójának Kyle Lowry-nak a csuklója sérült meg, talán a Playoff-ra rendbe fog jönni és visszatérhet, de esetében képlékenyek még az előrejelzések.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr3212315691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása