48ers - Alapszakasz-záró
2017. április 15. írta: Bécsi Örs

48ers - Alapszakasz-záró

Az Alapszakasz legjobb jelenetei az Én szemszögemből! :-)

 

Rengeteg minden történt az elmúlt fél évben az észak-amerikai kosárligában. Képtelenség lenne összefoglalni szóban, így inkább a YouTube Istenéhez fordultam és kiválasztottam a 4 legkedvesebb videómat, amit ebben a cikkben megosztok Veletek.
Jó szórakozást hozzá, találkozunk a Playoff-ban!!! ;-)

Istenek találkozása

Minden idők egyik legjobb, de vitathatatlanul, legtechnikásabb és szerényebb focistája látogatott el a 2017-es NBA All Star hétvégére. A Barcelona egykori világklasszisa, Ronaldinho, a maga visszafogott stílusával pacsizott le a hétvége sztárjaival. Legjobban természetesen a spanyol Marc Gasol örült neki. A brazil válogatott, mikor a kétszeres MVP-vel, Steph Curry-vel találkozott, már nem igazán tudott több angolt kisajtolni magából. Tetézte ezt Steph azzal is, hogy a világ legjobbjának nevezte a Gauchó-t és gyorsan lekapta a csukáját, hogy ő is megajándékozza viszont a világsztárt. Érzelmes videó következik:

Történelmi pillanat

Bővelkedett a 16-17-es alapszakasz rekordokban és a statisztika szerelmeseinek, kész adatpornó volt ez az idény, de mégis, a számomra legkedvesebbet szeretném megmutatni Nektek. Természetesen Russell Westbrook 42. tripla-duplájáról van szó, amellyel, Oscar Robertson 55 éves rekordját adta át a múltnak, az Oklahoma City Thunder irányítója.

Kemények - ALAPSZAKASZ

Nem cicáztak egymással a srácok és ennek fényében, kurva komoly kis Playoff elé nézünk. Látjuk meg a videóban, hogy melyek voltak a 16-17-es alapszakasz legkeményebb balhéi:

SWAG, YOLO, Cukiságok - ALAPSZAKASZ

Shaquille-ék is összeszedték a legelborultabb jeleneteket az Alapszakaszból. Erős lett na, ezzel búcsúzzunk a 16-17-es szezontól, de don't be fos, jön a Playoff! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr3612413977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása