48ers - Episode 14
2017. április 16. írta: Bécsi Örs

48ers - Episode 14

Elkezdődött a Playoff. Az első meccseken történtek is meglepetések, meg nem is. Papírformát hozott a Spurs, mindenkit (engem nem) meglepett a Bucks.

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 109 - 108

(a párharc állása 1-0 a Cavaliers-nek)

Majdnem elkapta a Pacers a Cavs-t, de Myles Turner kezében maradt a vendég csapat győztes dobása. A Cleveland hozta a kötelezőt és amit mindenki várt tőlük.

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 83 - 97

(a párharc állása: 1-0 a Bucks-nak)

Sokakat meglepett a Bucks győzelme, kivétel engem. A Sportmajmosok szerint, a Raptors érkezett a Playoff-ba, a legjobb formában, és alig akartak adni a Bucks-nak meccset a párharcra, ehhez képest Giannis-ék máshogy gondolták és már az első meccsen elvették a Toronto pályaelőnyét. Szerintem egyedül vagyok a Földön, aki úgy gondolja, hogy a Bucks fog továbbmenni a párharcból.

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 111 - 82

(a párharc állása: 1-0 a Spurs-nek)

A Spurs kurva nagy pofont adott a Grizzlies-nek és az első meccsükön, 29-cel zavarták el a Macikat. A Gasol testvérek párharcát Marc nyerte, még le is blokkolta bátyját, de semmire nem ment vele, mert kikaptak vendégként a San Antonio-tól.

Los Angeles Clippers - Utah Jazz 95 - 97

(a párharc állása: 1-0 a Jazz-nek)

A nap második meglepetését a Jazz szállította, akik az első meccsen, a Clippers pályaelőnyét vette el. Joe Johnson buzzer beater-ével nyertek. Fájhat a fejük a Jazz-eseknek, mert Rudy Gobert 0 perc játék után szállt ki a meccsből, elég fura szögben állt a térde egy ütközés után.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr312429729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása