48ers - Episode 15
2017. április 17. írta: Bécsi Örs

48ers - Episode 15

A Playoff második játéknapján is jöttek a meglepetések, nézzük mi történt az NBA-ben!

Washington Wizards - Atlanta Hawks 114 - 107

(a párharc állása: 1-0 a Wizards-nak)

Bődület nagyot játszott John Wall és esélyt sem hagyva lépték le a Hawks-t. Az atlantaiak simán partyba lehetnek a következő ütközetekben, de ehhez lassítaniuk kell Wall-on. Nem mondom hogy lehetetlen, de... de az. :D

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 121 - 109

(a párharc állása: 1-0 a Warriors-nak)

Nem tudta a Warriors levédekezni a Blazers sztárpárocskáját, de mit sem ért el ezzel a Portland. Lillard és McCollum hiába kukázott össze 75 pontot együtt, nem fognak ezzel semmire sem menni. Sajnos, láthattuk, hogy hiába hoznak extrát, sehol nincsenek a GSW 4 fejű szörnyével szemben. Sima Warriors tovább menetelés lesz ebből. 

Boston Celtics - Chicago Bulls 102 - 106

(a párharc állása: 1-0 a Bulls-nak)

A mérkőzés előtt derült ki, hogy Isaiah Thomas kishúga autó balesetben életét vesztette. Thomas valahogy összeszedte magát és játszott a meccsen, nem is rajta múlt a Boston sikere, hisz 33 pontot dobott a Bulls ellen. Avery Bradley a találkozó előtt és közben is a szárnyai alá vette IT-t. Kíváncsi vagyok, hogy a párharc többi meccsén mennyire fog elsőként küzdeni a Boston.  

Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 118 - 87

(a párharc állása: 1-0 a Rockets-nak)

Kőkemények voltak egymással a felek. Adams például úgy levállalta Beverley-t, hogy egyből megfejelte a padlót mint egy kis fos a Houston kettese. Westbrook brillírozott szokásához híven, de lófaszt nem ért el vele és méretes pofont osztott ki nekik a Rockets.

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr7112431647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása