48ers - NBA Finals - Kevin Durant
2017. június 13. írta: Bécsi Örs

48ers - NBA Finals - Kevin Durant

Vége az NBA szezonnak, kivesézzük csicskapofonok kíséretében a Döntő MVP-jét: Kevin Durant-et!

join-them-e1467719232574.png

Az első és legfontosabb kérdés, hogy: Tízes skálán, mennyire volt csalódás a 2016-17-es szezon?

Ha azt nézem, hogy az egész évben agyon hype-olt sztárcsapat a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers játszotta a Döntőt, azt mondom 10.

De ha még azt is figyelembe veszem, hogy Mr. Loyality lett a Döntő MVP-je, akkor pedig 13/10 volt számomra a 16-17-es szezon.

Mi áll a Kevin Durant-sztori árnyékában? Ki hagyta hogy így történjen? Hogy jót tesz-e ez a Ligának? Nézzük!

Adam Silver

Az NBA kommiszáriusa (nincs erre megfelelő magyar szó, kb szenátor jellegű tisztség, mint a Star Wars-ban) megakadályozhatta volna, hogy a Liga legerősebb csapata, leigazolja a Liga legjobb támadó (sokak szerint szimplán a legjobb) játékosát. Volt már erre precedens, mikor az éppen aktuális Bajnok, Los Angeles Lakers akarta leigazolni minden idők egyik legseggfejebb irányítóját Chris Paul-t a (-z akkor még..) New Orleans Hornets-től. Úgy volt vele a többi 29 csapattulaj, hogy ezzel a lépéssel 4-5 évre berendezkedne a Vastrónba a Lakers, mert a Kobe Bryant, Shaquille O'Neal és Chris Paul fémjelezte csapat, konkrétan megállíthatatlan lett volna. Mondjuk más kérdés, hogy ki a tököm igazolt volna, három ennyire nárcisztikus barom mellé...

És amúgy kurva érdekes Adam Silver, mert onnan tudod, hogy csinálnia kéne valamit, hogy random más felesleges dolgokról beszél, ha nekiszegeznek egy kérdést. A magyar politikus mintapéldánya.

h-t-ohm-youngmisuke-gg-we-will-change-it-by-next-15590202.png

Egy szó mint száz, összeültek a tulajok és 29-1-es eredménnyel leszavazták a cserét, hogy aztán Chris Paul végül mégis leigazoljon a Staples Center-be, csupán a másik felére, a Los Angeles Clippers-hez.

Hogy mennyire volt ez jó ötlet?

Azóta sem a Lakers, sem a Clippers, még csak a közelébe sem került a Larry O'Brian trófeához. És igen, leírtam, pedig a Lakers megnyerte az NBA 2001, 2002, 2009 és 2010-es kiírását is... :D

Chris Paul

Jó kommunista utópiaként, az NBA játékosainak van egy Szakszervezete, ami a közel 450 kosaras érdekeit védi a csúnya Ligával és a szponzorokkal, meg úgy mindenkivel szemben. Na most ennek a Szakszervezetnek az elnöke (a kosarasok részéről), a fentebb már megénekelt Chris Paul. Ahelyett, hogy a valagán maradt volna és hagyta volna (volna, volna, volna), hogy a fizetési plafont évről-évre növeljék, kibulizta maguknak, hogy egyből szuperfizuért játszhassanak. Tette mindezt akkor, mikor Kevin Durant szabadon igazolhatóvá vált. TAPS TAPS TAPS.

Saját maga alatt is sikerült kivágnia azt a bizonyos fá(llosz)t, mert ennek a lépésnek köszönhetően, soha a büdös faszba nem lesz így bajnok. De legalább gazdagabb lesz pár millióval. Hurrá -_-

coming-soon-to-atheater-near-you-onbamemes-steve-carell-chris-3825912.png

Russell Westbrook

Muszáj leírnom, akármekkora nagy kedvence is lett Westy, a csajomnak. Durant exe, stílusával és habitusával nem bír el maga mellett még egy szupersztárt. Ő baszd meg, nem fog háttérbe vonulni, nem lesz egy Dwyane Wade, hogy föladja magát legjobb barátjáért és csapatáért. Egy alfa-hím ilyet nem tesz. Westbrook sem tette és sokak szerint Durant, pont miatta menekült el Oklahoma-ból, mert ráébredt, hogy soha a büdös francba nem fognak együtt NBA-t nyerni, max Play Station-ön. Vízionálták, hogy történelmi szezonja lesz Russell-nek, ha Kevin lelép. Ez be is jött, mert több mint 40 évad után, elsőként sikerült tripla-duplát átlagolnia egy teljes szezonon keresztül.

Hogy ezzel megnyeri-e az Alapszakasz MVP díjat?

Pár nap és minden -ki.derül!

ab3drbldm6atz3cx4imq.jpg

Kevint Durant

Korábbi cikkemben már írtam róla, hogy számomra a Lojalitás a legfontosabb emberi erény. Az már nagyon más téma, hogy hova a picsába süllyedt az Emberiség, hogy a Lojalitást erénynek kell hívni....

Na szóval. Nézzük a száraz tényeket:

  • 27 éves vagy.
  • A világ legjobb támadója az NBA-ben.
  • Eddig CSAK egyszer játszottál NBA döntőt.
  • Nyerni akarsz MINDEN ÁRON.

Mi a legjobb döntés?:

Csatlakozol ahhoz a csapathoz, aki kipofozott az előző idényben 3-1-ről 3-4-re?

Ha a válaszod igen, kérlek kerüld el a blogomat, de kurva gyorsan. És hogy miért vagyok ilyen határozott benne?

Mert ekkora szembeköpést nem hogy filmekben, de maximum 4-5 évesen Lego-zás közben lehet utoljára csak megcsinálni. Egyszerűen nem lehetsz akkora gyenge fasz, hogy az álmaidért feladd a saját értékeidet. Ennyire nem élhetünk beteg világban. Kivétel Kevin Durant-et, aki meglépte és kicsinálta az NBA soron következő 3-4 szezonját.

Köszönjük meg neki, a Golden State-nek és úgy minden kis balfasz, az akadályokat híven gyűlölő divatdrukkernek, hogy hagyták szétcseszni az NBA renoméját.....

9872157-nba-golden-state-warriors-at-oklahoma-city-thunder-850x560.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr2312494873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása