48ers - NBA Finals - Shaqtin A Fool Finals
2017. június 14. írta: Bécsi Örs

48ers - NBA Finals - Shaqtin A Fool Finals

48ers - NBA-ről, háló nélkül

Mi a közös Kemba Walker-ben, Marcus Smart-ban, Sam Dekker-ben, J.R. Smith-ben és Russell Westbrook-ban? Nézzük!

9158879a-e72a-42b6-a467-459715dabbdf_nba_1_1280x720.jpg

Lassan-lassan érkezik az NBA díjátadója és draftja is, de nem állunk meg a napi szintű hírekkel, mert van belőlük dögivel. A mai részben egy kicsit könnyedebb témákat nézünk meg, lesz benne szivarozástól elkezdve, nyakba-kapáson át, egészen MVP-ig minden, ami szem-szájnak ingere. Tartsatok Velünk! ;-)

NBA Finals AFTER

Az alábbi videót érdemes 2:20-nál elkezdeni, mikor is Steph Curry megjelenik egy óriási szivarral. Na már most az addigi alanyt, Klay Thompson-t, itt vesztette el végleg a forgató stáb, mert a jó öreg Klay innentől kezdve, csak a szivarra volt képes fókuszálni.

A következő snitt, 7:32-nál van, mikor Tristan Thompson támaszt alá csúnyán Klay Thompson-nak, akit csapattársa, Draymond Green kap el, hogy ne fogjon nyakkal padlót az eset végén.

Azért is nagy tragédia, hogy nem a Cleveland Cavaliers nyerte a 2016-17-es NBA Döntőt, mert J.R. Smith, tuti egy kurva nagy spanglival rohangált volna a pályán a végén. Mondjuk nincs kizárva az sem, hogy nem tette ezt kisírt szemekkel a színfalak mögött, az öltözőben... :D

Shaqtin A Fool Finals

Ismeritek már a Shaqtin A Fool műsort, ahova bekerülni, inkább vér-ciki, mint felemelő, Wikipédiára beírható jelenség...
Shaquille O'Neal-ák idén is kigyűjtötték Nekünk a top25-öt és választottak MVP-t a 2016-17-es szezonra vonatkozólag. Ha végignézitek, szerintem nagy meglepést nem okoz az MVP kiléte, de a TOP5 végén, ti is eldönthetitek, hogy kinek adnátok a díjat!

                      

TOP 25 - 20

                      

TOP 19 - 12

                      

TOP 11 - 6

                      

TOP 5

 

                      

MVP

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr3712592215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása