48ers - Episode 2
2017. március 08. írta: Bécsi Örs

48ers - Episode 2

Heti nyerőszámaink a következők: 58-as és 30 000-es 

 

Elnézést kérek a drága Olvasótól, de annyi hír jött össze és olyan szorgos a Szerkesztőségünk, hogy jövünk egy szerdai adaggal is!

A múltheti kezdésünkhöz hasonlóan, kanyarodjunk vissza az említett kategóriák spílereihez. Terítéken lesz lábtörés, lökdösődés, meccsnyerés, meg minden, és aki múlt héten (nálunk) király volt, lehet, most csoportot vált! :)

 Na de nem pötyögök feleslegesen, vágjunk is a közepébe és nézzük, mi történt eddig a héten:

Balfaszok:

A Minnesota Timberwolves - Portland TrailBlazers összecsapást nem játszották le a pálya állapota miatt, amit nem is nagyon tudok elképzelni, hogy a francba nézhetett ki! Feltörtek tán a vakondokok? :O

A Sacramento Kings otthon játszott, és a vége előtt 54 másodperccel vezettek 96 – 90-re. Ezt követően előbb egyenlített a Utah Jazz 97 – 97-re és slusszpoénként meg is nyerték a meccset a hosszabbításban 109 – 110-re, Rudy Gobert buzzer beater-ével.

A Los Angeles Lakers kezd brooklyn-i magasságokba emelkedni mélységbe esni. Zsinórban 8 vereségük korántsem impozáns a szebb éveket is megélt franchise számára. Fiatalság, új edző, új szakvezetés ide vagy oda, ideje lenne a f*sz kellemesebbik felére átkullogniuk.

Nagymenők:

Rudy Gobert 24 lepattanót rabolt le a Sacramento Kings ellen, majd 15-öt az Anthony Davis-t és DeMarcus Cousins-t is soraiban tudó New Orleans Pelicans ellen és elnézve, milyen fizikuma volt újoncként, tényleg semmi sem lehetetlen.

Dirk Nowitzki megdobta NBA karrierjének 30 000. pontját!!! A Los Angeles Lakers elleni meccs le is állt, mikor bedobta a 30k-t és ünnepelte percekig a hazai közönség. Regényt érdemelne a klasszisa, de inkább belinkelem Tőrös Balázs (Bazska) cikkjét, mert elképesztően velőtrázó írást rakott össze Dirk-ről: link

 giphy.gif_1280x720

Russell Westbrook a csodálatos,

Russell Westbrook a káprázatos,

Russell Westbrook az elképesztő,

Russell Westbrook az égrengető.

Napestig lehetne folytatni az óda-cunamit az Oklahoma City Thunder irányítójával kapcsolatosan, de az az igazság, hogy Russell Westbrook kurvára egyedül van Oklahomában. Hiába dobott karriercsúcsot (ami egyben franchise rekord is), a tényleg agyrém 58 pontjával, édeskevésnek bizonyult a Portland ellen. A meccs végén ha bedobja a hármast, egyenlít az OKC és beéri LeBron James karriercsúcsát is, ami meg már tényleg nem szar!

Laikusként, csak csillogó szemmel figyelem tovább, hogyan rombolja szét a statisztikai lapokat és egyedüli gépgyárként a Thunder tényleges Playoff reményeit...

 giphy.gif_480x270

YOLO - SWAG - Cukiságok:

A Dallas Mavericks tulaja, Mark Cuban szerint, Russell Westbrook (lásd a 48ers Episode 1-t!) még csak esélyesnek sem számít az MVP címért folytatott küzdelemben. Nem tudni, hogy Cuban-nek a tehénszar, vagy esetleg valami más ment az agyára Dallas-ban, de a baj nem kicsi… Korábbi nyilatkozatát pedig: "Szar csapatunk van, de alulértékelt szar" frissítette annyival, hogy azt nem jelentené még ki, hogy jó az együttes, de azt igen, hogy már nem szar.

giphy.gif_800x426

Chandler Parsons méltán kapott helyet az blog első részében is, most pedig edzője, David Fitzdale merte lenyilatkozni, hogy játékosát nem lehet cikizni azért, mert az All-Star szünet alatt Cancun-ban luxus ribikkel múlatta az időt. Ez elég meredek kijelentés annak fényében, hogy Parsons tonna számra tudja gyártani a null pontos meccseket.

Shaquille O’Neal 45 éves lett. Ezúton is köszöntjük kora legdominánsabb centerét! Azoknak, akik nem ismernék Shaq-et, legyen elég annyi, hogy három NBA csapat:

  • Orlando Magic - #32,
  • Los Angeles Lakers - #34,
  • Miami Heat - #32

vonultatta vissza az Óriás mezszámát, így azokban már nem játszhat az adott együttesnél a jövőben senki.

giphy.gif_329x186

A Phoenix Suns Gorillája, meccs közben életét kockáztatva csúszott be egy vibrátorért beazonosítatlan tárgyért és mentette meg Phoenix városát:

Folló fejűek:

A méltán sokat emlegetett Russell (a bárány) Westbrook egyre nehezebben tolerálja a meccseken, hogy gyakorlatilag egyszemélyes NBA csapatként kell funkcionálnia. Az alábbi eseményeket megelőzően, egyébként lazán hozzákúrta a labdát Seth Curry-hez. 

Böde Dani megirigyelte volna, ahogy Jason Smith mint egy zsíros kenyeret, úgy k*rta földre Tyler Ullist. Segítségére Jared Dudley érkezett, aki hős Don Quijote-hoz méltón keresztbe akarta fejelni Smith ügynököt. Jutalma kiállítás lett:

Mankósok:

Még mindig csúnya dolog más kárán nevetni, de szépen felvette a szopó-álarcot a Cleveland Cavaliers. Agresszív csapatjavításukba beleszólt az a fránya karma. Andrew Bogut 2 percet bírt a keleti konferenciában és el is törte a sípcsontját.

 

ui.: Lektorálta: Dólijáló és FiloZsófi. Ezúton is Boldog Nőnapot Nekik!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr7712320337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása