48ers - Episode 48
2020. március 14. írta: Bécsi Örs

48ers - Episode 48

Évközi díjkiosztó

Szünetel az NBA, szünetelnek a sulik, lassan szünetel a fél Világ, de mi nem állhatunk meg, nem szabad hogy megálljunk, ezért just Imagine....
Mi lenne ha kiosztanánk már most a díjakat és elhatároznánk magunkat, hogy amint visszakapjuk a TOP bajnokságunkat, kezdjük egyből a Döntővel! Hogy kik kellenének a Döntőbe?

  • Milwaukee Bucks
  • Los Angeles Lakers
  • Toronto Raptors
  • Boston Celtics

Az indok: Ez a 4 csapat kvalifikálta magát, már most a Break-Time előtt a Playoffra!

Párosítás: Milwaukee Bucks - Boston Celtics & Los Angeles Lakers - Toronto Raptors

A kimeneteleit a párosításoknak döntse el ki-ki maga, de szerintem egyértelműen Bucks VS Lakers döntőnek kellene következnie. Ha fiktíven fejezik be a szezont, ha nem!

Khris Middleton felnőtt a feladathoz, hogy tudja "helyettesíteni" Giannis Antetokounmpot és ezzel talán meg tudnák oldani, hogy mindenki arra van kihegyezve, hogy a Szörnyeteget megfékezze a Playoffban.

Képtalálatok a következőre: lakers vs bucks

Az egyéni sikereknél én forszíroznám, hogy legyen egy-egy ember Keletről és Nyugatról is, így lenne fair:

MVP: Giannis Antetokounmpo és LeBron James (Milwaukee Bucks és Los Angeles Lakers)

Giannis Antetokounmpo és LeBron James is fej-fej mellett haladva vezette csapatát Keleten és Nyugaton az élen. Különbséget nagyon nehéz lenne találni kettőjük teljesítményében én személy szerint nem is igazán keresnék ezért egyszerre odaadnám mindkettőjüknek az MVP díjat!

  • Giannis Antetokuonmpo: PTS 29.6 3rd; REB 13.7 3rd; AST 5.8 23rd; PER 31.71 1st
  • LeBron James: PTS 25.7 11th; REB 7.9 22nd; AST 10.6 1st; PER 26.08 7th

Képtalálatok a következőre: giannis vs lebron

ROY: Ja Morant (Memphis Grizzlies) és Kendrick Nunn (Miami Heat)

Ja Morant messze a legjobb újonc a Ligában. Gyakorlatilag egyedül, csapata vezéreként toszogatta a Grizzliest egészen Nyugat 8. helyéig de olyan játékkal, mint hogyha már 4-5 éve a Ligába lenne. Simán Allen Iverson kaliber a srác, talán még nála is egy hangyafasznyival tökösebb a pályán természetesen, mert senkinek nincs akkora farka mint Iversonnak volt. Ha kellett ha nem, de főleg ha nem, nekiment mindenkinek. Kendrick Nunn a megújuló Miami Heat vezérévé lépett elő, de ez egy Erik Spoelstra mellett nem nehéz. Jó lett volna látni őket a pályán a Playoffba, őket is elkapta a Jimmy Butler láz és hálistennek a Heat vevő is Butler "megbaszlak ha nem eddzel" stílusára.

  • Ja Morant: PTS 17.6 52nd; REB 3.5 150+; AST 6.9 13th; PER 18.02 61st
  • Kendrick Nunn: PTS 15.6 66th; REB 2.7 150+; AST 3.4 67th; PER 13.55 148th

Képtalálatok a következőre: ja morant vs kendrick nunn

MIP: Bam Adebayo, Pascal Siakam (Miami Heat, Toronto Raptors) és Brandon Ingram (New Orleans Pelicans)

Bam Adebayo és Pascal Siakam amit fejlődött tavalyhoz képest az valami elképesztő! Mindkettőn látszott már április-májusban, hogy itt valami brutál szezon fog jönni 19/20-ban, de amit letettek az asztalra az már-már eposzokba illő, ezért hasonlóan az MVP-hez, itt is egyből duplán kiosztanám nekik a díjat! Brandon Ingram a sütis srácból lett vadnyugati hős. Kegyvesztett lett a LeBron James fémjelezte Los Angeles Lakersben és úgy rugdalták ki, hogy nagyon csúnya mondatokat mondtak róla. Megelégelte a hazudosásukat és kőkeményen odatette magát az egész szezonban.

  • Bam Adebayo: PTS 16.2 61st; REB 10.5 8th; AST 5.1 32nd; PER 20.62 33rd
  • Pascal Siakam: PTS 23.6 15th REB 7.5 26th AST 3.6 63rd PER 18.76 54th

Képtalálatok a következőre: bam adebayo pascal siakam

Képtalálatok a következőre: brandon ingram

6thMOY: Montrezl Harrell, Lou Williams (Los Angeles Clippers) és  Norman Powell (Toronto Raptors)

Ezt a díjat gyakorlatilag át is lehetne nevezni Lou Williams díjnak, mert minden egyes évben megérdemelné, ahogy máér 3-szor el is nyerte. Kéz a kézben robbantják be Montrezl Harrell-el a Clippers padját ha be kell gyújtani a rakétákat. Ők ketten aranyat fognak érni nem csak most hanem egy esetleges Playoff menetelésben is. Norman Powell pedig a regnáló bajnok kispadját melegíti, hogy aztán lángra lobbantsa a pályát ha Nick Nurse bácsi úgy látja jónak.

  • Montrezl Harrel: PTS 18.6 45th; REB 7.1 34th; AST 1.7 149th; PER 23.17 15th
  • Lou Williams: PTS 18.7 44th; REB 3.1 150+; AST 5.7 24th; PER 17.24 78th
  • Norman Powell: PTS 16.4; REB 3.7; AST 1.8; PER 17.41

COY: Nick Nurse (Toronto Raptors) és Taylor Jenkins (Memphis Grizzlies)

Nick Nurse a legjobbja elvesztését (Kawhi Leonard) úgy dolgozta fel a nyáron, hogy épített egy csapatot, akik imádnak együtt és egymásért játszani. Mi lett az eredmény: Impresszívabb teljesítmény mint a bajnoki évükben... Taylor Jenkins pedig az agyonsajnált szétlopkodott Memphis Grizzliesből csinált Góliát ölő óriást. Nagy segítségére van Ja Morant, de szerencsére bízik újoncában maximálisan, aki azt meg is hálálja!

  • Nick Nurse - Toronto Raptors: 46-18
  • Taylor Jenkins: 32-33

Képtalálatok a következőre: nick nurse vs taylor jenkins

Amennyiben szeretnéd kifejezni véleményedet, nyugodtan megteheted itt, vagy akár Facebookon, Gmailen, Twitteren, vagy akár Instagrammon is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lanbasea.blog.hu/api/trackback/id/tr9914337415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása